Wednesday, January 12, 2011

Tahun Sakit Agaknya...

Salam teman2...

Aku just nak berkongsi dengan korang sume tentang kesihatan aku yang aku rasa tahun ni kerap sakit dan kerap ambil cuti...entah kenapa macam2 penyakit melanda diri ini...cewahhhhh

Setakat hari ini untuk bulan Januari 2011 sahaja aku terpaksa ambil 2 kali EL, 3 hari MC dan 1 hari Cuti Rehat. Antara sebab2 aku ambil ambil cuti dan MC ialah:-

1. Demam.
2. Migrain.
3. Selsema.
4. Pening kepala (makan daging kambing kot...)
5. Sakit belakang.
5. Emak kurang sihat dan medical check up.
6. Temankan nenek aku medical check up.

Hari nie jer aku dapat MC 2 hari sebab demam, selsema (hidung tersumbat) dan pening kepala...

Ok lah...aku nak check FB dulu...lepas tu sambung rehat lepas makan ubat. Hopefully korang rajin2 komen blog aku ini...terima kasih banyak2 atas sokongan korang...adiosssss...Jumaat ni sambung kije yang berlambak kat opis...aduyaiiiii

2 comments: